SECCIÓ
DE MÀSTERING
Aquesta fase inclou cinc activitats bàsicament:
- Comprovar les
característiques del suport que se'ns faciliti
- Comprovar l'
integritat del master
- Recuperar adientment
la informació d' àudio registrada en el suport
- Realitzar el
tractament, processat o transformació
- Es recupera el
material gràfic
DUPLICACIÓ AUTOMATITZADA

En aquesta secció s'hi realitza tot el procés del copiat i acabat que
inclouria:
-
la
selecció adient i el corresponent control de qualitat de la partida de
discs que comprendrà la duplicació.
-
Impressió per mitjans automatitzats
-
l'enregistrament
amb equips totalment robotitzats i l' ús de les velocitats
d'enregistrament adients i de calibratge d' OPC. Segons el tipus de
disc a generar s' emprarà la velocitat més adient. Per a DADES les
velocitats són majors que per a ÀUDIO per exemple.
-
el
test aleatori dels discs ja gravats

SECCIÓ
DE MANIPULACIÓ
- inserció
de booklets, inlay i discs en les seves respectives capses jewel box
(fins i tot sobres de cartró)
-
encel.lofanat
a màquina dels estoigs tradicionals o precintat per retractil.lat en
PVC per a la resta d' estoigs (confort pack, slim, etc.)
-
empaquetament
dels discs pel seu enviament per transportistes per lliuraments en 24
hores en paquets individuals de 50, 100 o 200 discs, convenientment
embalats amb un pes aproximat de 9,6 kg. (per 100 discs + jewel box +
booklet + inlay + cartrons de separació)
NOTA: la
impressió dels discs o l' encàrrec de material gràfic a impremta és
totalment opcional, segons les seves necessitats. Fins i tot podem
inserir el material gràfic que Vos. ens faciliti (complint els
requisits tècnics). |
- Els terminis
aproximats de lliurament poden ser de 2 a 3 dies (lectius) per a
quantitats de 100 a 300 discs respectivament, sempre que es lliurin al
mateix temps el MASTER, els elements gràfics, imatges i proves d'
impressió que hauran de dur els discs i el suport MASTER no presenti
errors; de 6 a 9 dies (lectius) per 500 CD's o superior
-
Pot
oscil.lar a més o menys dies en funció de les nostres capacitats
d'organització , o per aspectes inherents al producte final.
|